Malo nas je, al' nas ima
|
|
sama_el | Date: Friday, 15.04.2011, 18:13 | Message # 1 |
 Apprentice
Group: korisnik
Status: Offline
| Da... prepuni smo članova. Ja sam došao ovdje da bih podijelio iskustva, upoznao ljude i raspravljao. Pitam se koliki je udio našeg tipa u Hrvatskoj? Rekao bih 0.1% ili 0.05%. Je li itko pokušao reklamirati forum? Znam samo da je netko to učinio na forumu net.hr-a. Ja bih isto rado pomogao da privučemo ljude ovdje. Ipak je lakše to raditi preko interneta nego izaći pred ljude i vikati:"Pogani, vještice, čarobnjaci, pridružite mi se!" Mislim da ovaj forum ima potencijal da bude forum i pol što se tiče međika i aklta. Prijedlozi?
Dum salutatis, ita salutabimini.
|
|
| |
shadow | Date: Friday, 15.04.2011, 18:14 | Message # 2 |
 Bulgaria
Group: Admin
| Ono taka i taka witchcraft.niceboard.com sa a ozoval u bugarsko po klasacii... Baner na witchcraft.niceboard.com ima li? Mojem da go turim u dvata moi sajta - edan za wicca i edan za magia. Kak si kaze admina.
|
|
| |
sama_el | Date: Friday, 15.04.2011, 18:15 | Message # 3 |
 Apprentice
| Ah... ti si iz Bugarske. Sad shvaćam. Mislim da još nitko nije napravio banner za ovaj site. Admine gdje si!?
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Friday, 15.04.2011, 18:15 | Message # 4 |
 Archmage
| evo me, evo, naravno dečki, pa i predložio sam da proširimo vijest o ovome. Stavio sam link na T-Portalu i NET.HR, ali sa tportala brišu, vi slobodno uvedite nove članove, reklamirajte, radite banere, ruke su vam odriješene, svi imamo isti cilj. Kažem vam da je forum jako star i stari članovi su neaktivni. Svima njima sam poslao mailove da se vrate, ali još nitko ne reagira! Imajte strpljenja, sve će doći na svoje!
I am the hands of the Goddess and to Her I offer these... Images made sacred by the spirit in our hearts. Abundance is Your essence of Being. Blessings flow from You Limitlessly. Your Universe is harmony and tension in Balance.
|
|
| |
sama_el | Date: Friday, 15.04.2011, 18:16 | Message # 5 |
 Apprentice
| Ah, banner. Možda ima neka stranica koja to radi.
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Friday, 15.04.2011, 18:16 | Message # 6 |
 Archmage
| Ma nije banner toliko potreban, dovoljno će biti stavljanje linkove na forume koje inače posjećujete. Napišite pravu riječ na pravom mjestu.
I am the hands of the Goddess and to Her I offer these... Images made sacred by the spirit in our hearts. Abundance is Your essence of Being. Blessings flow from You Limitlessly. Your Universe is harmony and tension in Balance.
|
|
| |
sama_el | Date: Friday, 15.04.2011, 18:17 | Message # 7 |
 Apprentice
| 
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Friday, 15.04.2011, 18:19 | Message # 8 |
 Archmage
| Svaka čast! 5ica za trud!
|
|
| |
sama_el | Date: Friday, 15.04.2011, 18:20 | Message # 9 |
 Apprentice
| Sutra ću napraviti još bolji.
|
|
| |
shadow | Date: Friday, 15.04.2011, 18:21 | Message # 10 |
 Bulgaria
Group: Admin
| @sama_el A taa reklama na maybannermaker.com ne trebuva da a tam. Ocesh li da ti dam kod u koj samo da si dobavjash slika i link navam kade foruma? Samo kaji za sajt li ti trebuva da predlojish reklamen baner eli za forum? Po tva: Quote Sutra ću napraviti još bolji Ja shte uvidim. Ko mi aresa napaenia ot teb nov baner, go polzuvam njego, a ako ne, kada imam vreme, ste naprava svoja versia i shte ja tura tuka.
|
|
| |