tematika
|
|
witchdoctor_ | Date: Thursday, 14.04.2011, 20:39 | Message # 1 |
 Archmage
Group: korisnik
Status: Offline
| UnFrozeN je napisao/la: Quote sveukupno, tematika ti nije losa...ali je jako lose razgranata... Vampiri i Vukodlaci ne idu u rangu sa Religijom i ostalim...drugim rijecima...to bi trebao biti pod forum foruma ili tema za raspravljanje no ne u zasebnoj sekciji.. Da, shvaćam da nije dobro razgranato, tj razrađeno, ali kao što sam rekao, ovo je beta verzija i još uvijek radim na završnom izgledu. U svakom slučaju hvala na mišljenju. Dobro bi mi došao i neki konkretni prijedlog.
I am the hands of the Goddess and to Her I offer these... Images made sacred by the spirit in our hearts. Abundance is Your essence of Being. Blessings flow from You Limitlessly. Your Universe is harmony and tension in Balance.
|
|
| |
DrFaust | Date: Thursday, 14.04.2011, 20:40 | Message # 2 |
 Mage
| Po memi je forum jako lijepo napravljen.
|
|
| |
DrFaust | Date: Thursday, 14.04.2011, 20:41 | Message # 3 |
 Mage
| Po meni bi trebalo još otvorit forume o: alkemičarima i alkemiji, europskoj Magiji i europskim Magioničarima, i o okultoj književnosti.
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Thursday, 14.04.2011, 20:41 | Message # 4 |
 Archmage
| Dr. Faust je napisao/la: Quote Po meni bi trebalo još otvorit forume o: alkemičarima i alkemiji, europskoj Magiji i europskim Magioničarima, i o okultoj književnosti. Učinjeno! 
I am the hands of the Goddess and to Her I offer these... Images made sacred by the spirit in our hearts. Abundance is Your essence of Being. Blessings flow from You Limitlessly. Your Universe is harmony and tension in Balance.
|
|
| |
DrFaust | Date: Thursday, 14.04.2011, 20:42 | Message # 5 |
 Mage
| Imam jedno pitanje.... Ove kategorije koje sam ja naveo vidim da je otvorena samo Okultna književnost. Šta bi i Alkemičari i alkemija, i europska Magija i europski magioničari trebali isto spadat pod taj forum ili šta? Malo sam zbunjen... Ovo je samo pitanje...
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Thursday, 14.04.2011, 20:43 | Message # 6 |
 Archmage
| Navedene grupe su prikladnije kao topic nego kao zaseban forum...
|
|
| |
DrFaust | Date: Thursday, 14.04.2011, 20:43 | Message # 7 |
 Mage
| Ok kužim. Samo sam pitao...
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Thursday, 14.04.2011, 20:44 | Message # 8 |
 Archmage
| Bez brige, no hard feelings!
|
|
| |
mishamu | Date: Thursday, 14.04.2011, 20:46 | Message # 9 |
 Apprentice
| meni je ovaj forum nekako pretaman, ne volim baš tak potpuno sive ili crne stranice, mal me bediraju i živcira me slika od ove ženske iznad svega, mislim ne da mi se spuštat nemam miša pa zeznuto stalno... a da samo ne gunđam, sviđa mi se forum, drago mi je što postoji i podforumi su super
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Thursday, 14.04.2011, 20:48 | Message # 10 |
 Archmage
| @mishamu Da, razumijem što želiš reći. Sad kad malo bolje vidim, i meni su te boje malo sumorne, ali valjda kad sam kreirao Forum bio sam u nekoj depri . Neki ć opet reći da im je baš super ovako... Ah, tko će svima udovoljiti... Nadam se da ćeš ostati stalna članica, unatoč boji... S vremenom je možda i promjenim...
|
|
| |