O horoskopu
|
|
blackmagicwoman | Date: Saturday, 16.04.2011, 22:31 | Message # 1 |
 Apprentice
Group: korisnik
Status: Offline
| Koje je vaše mišljenje o tome...
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Saturday, 16.04.2011, 22:31 | Message # 2 |
 Archmage
| Pa recimo da vjerujem u natalne horoskope, dakle kad ti astrolog/inja napravi baš vlastiti horoskop, ali u one novinske NE vjerujem!!
I am the hands of the Goddess and to Her I offer these... Images made sacred by the spirit in our hearts. Abundance is Your essence of Being. Blessings flow from You Limitlessly. Your Universe is harmony and tension in Balance.
|
|
| |
redeemer | Date: Saturday, 16.04.2011, 22:32 | Message # 3 |
 Mage
| smiješni su ti horoskopi uvijek ti isto napišu, a osim toga nikad neće napisat ništa konkretno osim, npr.: danas ćete se ugodno iznenaditi ili: vidjet ćete vama poznatu osobu koju već dugo isčekujete kuiš, a može bit da ću se iznenadit jer ću vidjet da ima baš ta vrsta sladoleda u škrinji u dućanu, a mogu vidjet si neku frendicu koju isčekujem već dugo jer mi je dužna novce. onak, ddddddddddddddd 
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Saturday, 16.04.2011, 22:33 | Message # 4 |
 Archmage
| Baš to, i to me užasno nervira! Vremenska prognoza je preciznija i točnija od njihove!
I am the hands of the Goddess and to Her I offer these... Images made sacred by the spirit in our hearts. Abundance is Your essence of Being. Blessings flow from You Limitlessly. Your Universe is harmony and tension in Balance.
|
|
| |
redeemer | Date: Saturday, 16.04.2011, 22:34 | Message # 5 |
 Mage
| lol, pa naravno kad je diktira zoran vakula
|
|
| |
blackmagicwoman | Date: Saturday, 16.04.2011, 22:36 | Message # 6 |
 Apprentice
| Po meni ništa ne mora biti točno ako piše netko tko se fura da zna npr.natalni horoskop,ali ako ti radi netko tko se u to razumije,vjerujem da puno toga može biti točno,iako ponekad si mi sami možemo učiniti da to tako i bude...
|
|
| |
buffy | Date: Saturday, 16.04.2011, 22:36 | Message # 7 |
 Apprentice
| meni je neka žena napisala horoskop, nisam čitala, ali vjerujem u natalne, a oni ala u metrou nevaljaju i NE vjerujem u njih. nekad pročitam da se malo nasmijem, ali samo zato. da je istina ono što piši ne bi ja daleko dogurala - CRNA KRONIKA
From beneath you, it devours.
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Saturday, 16.04.2011, 22:38 | Message # 8 |
 Archmage
| Quote (buffy) meni je neka žena napisala horoskop, nisam čitala, ali vjerujem u natalne, a oni ala u metrou nevaljaju i NE vjerujem u njih. nekad pročitam da se malo nasmijem, ali samo zato. da je istina ono što piši ne bi ja daleko dogurala - CRNA KRONIKA 
|
|
| |
Eagle-1 | Date: Saturday, 16.04.2011, 22:38 | Message # 9 |
Apprentice
| Natalni horoskopi i osobine po astrološkim znakovima = to mi već zvuči da ima čvrsti oslonac. Pročešljajao sam Wikipediu (English) o Škorpionu, i mogu reći da imam neke osobine Škorpiona kao znaka.
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Saturday, 16.04.2011, 22:39 | Message # 10 |
 Archmage
| kao što vidite premjestio sam ovu temu ovdje, jer je puno prikladnije... još ću je neko vrijeme ostaviti i na prijašnjem forumu a onda delete...
|
|
| |