Koje ste vjeroispovjesti?
|
|
|
|
witchdoctor_ | Date: Friday, 15.04.2011, 23:01 | Message # 1 |
 Archmage
Group: korisnik
Status: Offline
| Evo, molim da se izjasnite ako nije problem... Ne morate pisati nego izjasnite se u obliku ankete. Nadam se da sam stavio dovoljno izbora 
I am the hands of the Goddess and to Her I offer these... Images made sacred by the spirit in our hearts. Abundance is Your essence of Being. Blessings flow from You Limitlessly. Your Universe is harmony and tension in Balance.
|
|
| |
DrFaust | Date: Friday, 15.04.2011, 23:02 | Message # 2 |
 Mage
| Ja sam kršćanin iako se ne slažem sa dosta stvari u mojoj vjeri... Trebao bi malo preispitati svoju vjeru i svoja vjerovanja...
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Friday, 15.04.2011, 23:02 | Message # 3 |
 Archmage
| Sve OK, ne moraš se ispričavati zbog toga! Preispitivanje dobro dođe svakome...
I am the hands of the Goddess and to Her I offer these... Images made sacred by the spirit in our hearts. Abundance is Your essence of Being. Blessings flow from You Limitlessly. Your Universe is harmony and tension in Balance.
|
|
| |
blackmagicwoman | Date: Friday, 15.04.2011, 23:03 | Message # 4 |
 Apprentice
| sto se tiče katoličanstva...ja jesam sve obrede napravila,ali nikada nisam vjerovala u njihove spike..ja sam neke svoje vjere,a kaa bi isla pisati moja uvjerenja-napisala bi knjigu
|
|
| |
buffy | Date: Friday, 15.04.2011, 23:03 | Message # 5 |
 Apprentice
| kada bih birala odabrala bih wicca, ali jako puno toga još ne znam, kada se obrazujem bit ću 100% sigurna.
From beneath you, it devours.
|
|
| |
Eagle-1 | Date: Friday, 15.04.2011, 23:04 | Message # 6 |
Apprentice
| Glasovao sam za Wiccu, makar sam tek pred par tjedana čuo za to i od onda istražujem, ali mogu reći da mi filozofija Wicce mnogo bolje leži nego filozofija kršćanstva, kao i to da su muškarac i žena ravnopravni (u židovstvu i kršćanstvu žena bi bila = otirač za noge, a toga bi se posebno pridržavali "fundies")
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Friday, 15.04.2011, 23:05 | Message # 7 |
 Archmage
| Quote (Eagle-1) Glasovao sam za Wiccu, makar sam tek pred par tjedana čuo za to i od onda istražujem, ali mogu reći da mi filozofija Wicce mnogo bolje leži nego filozofija kršćanstva, kao i to da su muškarac i žena ravnopravni (u židovstvu i kršćanstvu žena bi bila = otirač za noge, a toga bi se posebno pridržavali "fundies") Od kuda ili od koga si saznao za Wicca-u?
|
|
| |
buffy | Date: Friday, 15.04.2011, 23:05 | Message # 8 |
 Apprentice
| Quote (witchdoctor_) Od kuda ili od koga si saznao za Wicca-u? danas baš i nije teško saznat nešto ili čut za nešto novo
From beneath you, it devours.
|
|
| |
Eagle-1 | Date: Friday, 15.04.2011, 23:05 | Message # 9 |
Apprentice
| Ok, malo će čudno zvučati, ali za Wiccu sam saznao pred par tjedana na jednom stranom anime forumu gdje postoji grupa usera koji su Wiccanci, pa sam se učlanio u grupu (zaboravih napisati da sam otaku), i od onda češljam kol'ko stignem i umijem po internetu i mogu reći = I like it.
|
|
| |
witchdoctor_ | Date: Friday, 15.04.2011, 23:06 | Message # 10 |
 Archmage
| drago mi je zbog toga, ali me malo čudi da si to saznao tek nedavno... Ali OK...
|
|
| |